€35.95

Het Coworking Handboek (gids vor eigenaars en managers)

0 ratings
I want this!

Het Coworking Handboek (gids vor eigenaars en managers)

€35.95
Ramon Suarez
0 ratings

Leer hoe je succesvol een coworkingruimte kunt beheren. Alles over hoe je een succesvolle coworkingruimte kunt openen, runnen en uitbreiden.

De grootste hindernis op de weg naar succes is een gebrek aan kennis en ervaring. Hierdoor lijkt de uitdaging te moeilijk en stijgt de kans op mislukking. Doe een beroep op mijn ervaring, verhoog je kansen op succes en maak het je makkelijk.

Een nieuw bedrijf lanceren is een hele uitdaging. Maak het je makkelijk en leer uit mijn ervaring als succesvolle manager van een coworkingruimte en internationaal spreker.

Alle belangrijke facetten komen aan bod: marketing en verkoop, community, financiën, ruimte en de juridische kant van de zaak. Daarnaast vind je ook templates en geheugensteuntjes voor een vlot verloop.

Dit 225 pagina’s lange boek vertelt je alles wat je moet weten over hoe je een succesvolle coworkingruimte kunt openen, runnen en uitbreiden.

Leer uit mijn fouten en successen en die van andere succesvolle coworkingruimtes en vermijd de gekende valkuilen van deze veelbelovende nieuwe sector.

I want this!
7 sales
Size
1.14 MB
Length
200 pages